Категорії Інформація
Каси Додати подію
СТЕПАН ГІГА. ЗОЛОТІ ХІТИ
23 грудня 2022

СТЕПАН ГІГА. ЗОЛОТІ ХІТИ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Stary Manez
Juliusza Słowackiego 23, 80-257, Gdańsk

Про подію

Приходьте на концерт Степана Гіга "Золоті хіти" в Гданську

22 грудня Степан Гіга разом зі своїм гуртом "Друзі мої" вирушає до Гданська на сцену "Stary Manez", щоб виконати свої "Золоті хіти". А це означає, що ви почуєте найкращі пісні музиканта і композитора, разом з ним заспіваєте: 

  • "За тебе все віддам";

  • "Загадаю я бажання";

  • "Третій тост";

  • "У райському саду";

  • "Золото Карпат";

  • та інші пісні. 

Крім виступу Степана Гіга, на сцені ви побачите Григорія Драпака, українського артиста розмовного жанру, гумориста і заслуженого артиста України. Таким чином ви зможете насолоджуватися не тільки улюбленими піснями, а й добрим гумором.

Купити квитки на концерт можна вже зараз, а також подивитися інші виступи, які відбуватимуться в Гданську. Вивчайте афішу заздалегідь, щоб не пропустити події з улюбленими гуртами.

Про що співає Степан Гіга 

Коли потрапляємо на концерт Степана Гіги, ми відчуваємо теплоту і найсвітліші емоції.  Але це зовсім не дивно, враховуючи, що всі пісні йдуть від душі та серця.

У піснях Степан співає про Україну і про своє тепле ставлення до неї, про любов і надію, а також про долю артистів і своїх друзів.  Пропустити таку теплу подію буде прикро, саме тому пропонуємо купити квиток на концерт. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код